Prismatic Solid Finland

1 6 10 13 8 all trophies

Buy at PSN for €10.95
Lowest price: €2.95, PS+: €2.95
Release date: Oct. 14, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Koe Prismatic Solidin tiivis mutta vaarallinen maailma, sen yksinkertaisten muotojen ja esteettisen geometrian kautta. Kahlaa luotiryöpyn läpi tässä tyylikkäässä ylhäältä katsottavassa vertikaalisessa ampumapelissä samalla kun väistelet välähtäviä lasersäteitä, räjähdyksien pirstaleita ja hulmuilevia kekäleitä.

Saat käyttöösi laajan valikoiman aseita ja avattavia päivityksiä, joista monet pystyvät huomattavasti muuntamaan tykistösi rakennetta. Pelin musiikin sävelsivät pelimusiikin mestarisäveltäjät Shinji Hosoe ja Ayako Saso.

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: Englanti1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© YO1 KOMORI All Rights Reserved. © Active Gaming Media Inc. All Rights Reserved.

PLAYISM, the PLAYISM logo and other related images are registered trademarks of Active Gaming Media Inc.

Information taken from the official site, with all rights reserved.