Extreme Exorcism

Buy at PSN for €5.95
Lowest price: €3.45, PS+: Free
Release date: Oct. 12, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

Extreme Exorcism on paranormaali tasohyppely, jossa jokainen tekemäsi liike palaa kummittelemaan.

Astu Mae Barronsin – äärimmäisiä keinoja käyttävän Extreme-manaajan – saappaisiin. Hänen yliluonnolliset kykynsä tulevat tarpeeseen, kun aavetalon haamuista ei ole millään muilla keinoin päästy eroon.

Mutta vastassasi ei ole mikään tavallinen poltergeist. Jokaisen kierroksen lopulla esiin ilmestyy haamu, joka matkii jokaista edellisellä kierroksella tekemääsi liikettä. Mitä kauemmin selviät, sitä hurjemmaksi peli muuttuu.

Valittavana on paholaismainen paikallinen moninpeli, jossa voit pelata yhteistyöpeliä tai deathmatchia jopa kolmen kaverin kanssa, ja 50 ainutlaatuista haastetta, joten uskaliainkin Extreme-manaaja joutuu koetukselle.
Tämä Cross-Buy -tuote oikeuttaa lataamaan sekä tuotteen PlayStation®4- että PlayStation®3-version.

Tämä Cross-Buy -tuote oikeuttaa lataamaan sekä tuotteen PlayStation®4- että PlayStation®3-version.

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
PS4: Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
PS3: Kertamaksu enintään kahteen aktivoituun PS3-järjestelmään lataamiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Extreme Exorcism © 2015 Golden Ruby Games LLC. Published by Ripstone Ltd and developed by Golden Ruby Games. 'Extreme Exorcism' is a trademark of Golden Ruby Games LLC. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.