Grow Home

−62%
Buy at PSN for €2.95
Lowest price: €2.95, PS+: €2.95
Release date: Sept. 1, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 2
Price change history

Grow Home -pelissä ohjataan BUD-robottia (Botanical Utility Droid), joka pyrkii pelastamaan kotiplaneettansa keräämällä jättiläismäisen muukalaiskasvin siemenet. Tehtävän aikana BUD tutustuu kauniiseen leijuvista saarista koostuvaan maailmaan, jossa elelee outoja kasveja ja eläimiä.
Kasvata jättiläiskasvi ja kiipeä aina vain korkeammalle, mutta varo: yksikin väärä liike, niin alas on pitkä matka!

Kiipeäminen: BUD:n käsiä voi liikuttaa itsenäisesti. Tämä tekee kiipeilystä ainutlaatuista ja rajoittamatonta.

Kasvattaminen: ohjaa jättiläismäistä muukalaiskasvia ja ratsasta sillä, kun laadit omia reittejä taivaalle. Voit kiivetä kaiken kasvattamasi päällä. Käytä sitä siltana, turvaverkkona tai vain taiteellisen ilmaisun välineenä.

Tutkiminen: tutki vieraan maailman joka kolkka, kun etsit kristalleja, jotka voivat tehostaa BUD:n ominaisuuksia. Maailma on fysiikkamallinnettu leikkikenttä ja monilla muukalaiskasveilla on epätavallisia ominaisuuksia, joista voi olla apua tehtävän aikana.

1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2015 Ubisoft Entertainment. All Rights Reserved. Ubisoft and the Ubisoft logo are trademarks of Ubisoft Entertainment in the US and/or other countries.

Information taken from the official site, with all rights reserved.