The Bridge

Buy at PSN for €9.95
Lowest price: €2.95, PS+: Free
Release date: Aug. 25, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

The Bridge on 2D-logiikkapulmapeli, joka pakottaa pelaajan miettimään ennakkokäsityksiään fysiikasta ja perspektiivistä. Tämä peli on kuin Isaac Newton kohtaisi M. C. Escherin. Manipuloi painovoimaa ja muuta lattia katoksi, kun kuljet mahdotonta arkkitehtuuria pitkin. Tutki yhä monimutkaisempia maailmoja, joissa kaikissa on ainutlaatuiset yksityiskohdat ja jotka on suunniteltu antamaan pelaajalle selkeä älyllisen saavutuksen tunne. The Bridge on esimerkki peleistä taidemuotona kauniin käsinpiirretyn, mustavalkoisen litografisen tyylinsä kautta.

* 48 ajatuksia herättävää pulmaa, joista jokainen on ainutlaatuinen ja vaatii innovatiivisen ratkaisun.
* Painovoiman manipulointia, painovoimapyörteitä, rinnakkaisulottuvuuksia ja monia muita mieltä monimutkaisia konsepteja maailmassa, jossa fysiikan lait eivät ole sitä miltä näyttävät.
* M. C. Eschermäiset maailmat, joiden mahdoton arkkitehtuuri on luotu kauniilla, mustavalkoisella, käsinpiirretyllä litografisella taiteella.

Tämä Cross-Buy -tuote oikeuttaa lataamaan tuotteen PS3™-, PS4™- ja “PS Vita”-version.

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
PS4: Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
PS3: Kertamaksu enintään kahteen aktivoituun PS3-järjestelmään lataamiseksi.
PS Vita: Kertamaksu enintään kolmeen aktivoituun ja yhteensopivaan kannettavaan konsolijärjestelmään lataamiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Copyright 2015 The Quantum Astrophysicists Guild, Incorporated. Kaikki oikeudet pidätetään.

Information taken from the official site, with all rights reserved.