King's Quest — Chapter 1: A Knight To Remember −100%


Buy at PSN for Free
Lowest price: Free, PS+: Free
Release date: July 29, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 3
Price change history

Yhteensopiva PlayStation®3:n kanssa.

Aloita eeppinen seikkailusi tänään lataamalla ensimmäinen osa ilmaiseksi!
Lataa King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember, viisiosaisen pelisarjan ensimmäinen osa, jossa yksi kaikkien aikojen uraauurtavimmista peleistä esitellään upeasti uudelleen. Ikääntyvä Graham pohtii seikkailuntäyteistä elämäänsä lapsenlapsensa Gwendolynin kanssa ja vie pelaajat takaisin nuoruusvuosiinsa ja pyrkimyksiinsä päästä Daventryn ritariksi kuningas Edwardin kaartiin. Koe tarunomainen maailma täynnä arvoituksellisia hahmoja, hurmaavia pulmia ja kohtalokkaita vaaroja hauskassa ja lumoavassa kasvutarinassa.
Täydennä matkasi hankkimalla Season Pass tai parhaan arvon takaava Complete Collection, joka sisältää lisäksi epilogin ja teeman!


Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

1 pelaaja
Vähintään 11 Mt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p
DUALSHOCK®3-värinätoiminto

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official site, with all rights reserved.