−100%
PS3
€9.95 Free
4.15 / 5.0 (1936)

Size: 2.9 GB

metacritic

King's Quest - Chapter 1: A Knight to Remember


Email me when the price drops I have this game 4
Released: July 29, 2015

PS3™ game play for King's Quest - Chapter 1: A Knight to Remember:

DLC (4 / 5):

PS3DLC
€9.95
PS3DLC
€9.95
PS3DLC
€9.95
PS3DLC
€9.95
Yhteensopiva PlayStation®3:n kanssa.

Aloita eeppinen seikkailusi tänään lataamalla ensimmäinen osa ilmaiseksi!
Lataa King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember, viisiosaisen pelisarjan ensimmäinen osa, jossa yksi kaikkien aikojen uraauurtavimmista peleistä esitellään upeasti uudelleen. Ikääntyvä Graham pohtii seikkailuntäyteistä elämäänsä lapsenlapsensa Gwendolynin kanssa ja vie pelaajat takaisin nuoruusvuosiinsa ja pyrkimyksiinsä päästä Daventryn ritariksi kuningas Edwardin kaartiin. Koe tarunomainen maailma täynnä arvoituksellisia hahmoja, hurmaavia pulmia ja kohtalokkaita vaaroja hauskassa ja lumoavassa kasvutarinassa.
Täydennä matkasi hankkimalla Season Pass tai parhaan arvon takaava Complete Collection, joka sisältää lisäksi epilogin ja teeman!


Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

1 pelaaja
Vähintään 11 Mt tilaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p
DUALSHOCK®3-värinätoiminto

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.


Please leave a review about the game: