King'S Quest – Chapter 1: A Knight To Remember discount


Email me when the price drops I have this game 5
Lowest price: Free, PS+: Free
Buy at PSN for Free

PlayStation 4 game play for King's Quest – Chapter 1: A Knight to Remember:

Released: July 29, 2015
Please leave a review about the game:

Aloita eeppinen seikkailusi tänään lataamalla ensimmäinen osa ilmaiseksi!
Lataa King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember, viisiosaisen pelisarjan ensimmäinen osa, jossa yksi kaikkien aikojen uraauurtavimmista peleistä esitellään upeasti uudelleen. Ikääntyvä Graham pohtii seikkailuntäyteistä elämäänsä lapsenlapsensa Gwendolynin kanssa ja vie pelaajat takaisin nuoruusvuosiinsa ja pyrkimyksiinsä päästä Daventryn ritariksi kuningas Edwardin kaartiin. Koe tarunomainen maailma täynnä arvoituksellisia hahmoja, hurmaavia pulmia ja kohtalokkaita vaaroja hauskassa ja lumoavassa kasvutarinassa.
Täydennä matkasi hankkimalla Season Pass tai parhaan arvon takaava Complete Collection, joka sisältää lisäksi epilogin ja teeman!Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

1 pelaaja
Vähintään 8 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official site, with all rights reserved.