Prototype Biohazard -Paketti Finland

1 4 10 26 7
Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 12,95 €, PS+: 12,95 €
Release date: July 22, 2015

Comments Comments

Description Description

'Paketti sisältää Prototype®- ja Prototype®2-pelit ladattavalla sisällöllä!
PROTOTYPE: Ota selvää mitä evoluution tuolla puolen odottaa. Pelaa Alex Mercerillä, muistonsa menettäneellä muodonmuuttajalla, joka on vannonut selvittävänsä olemassaolonsa mysteerin repiessään tiensä läpi tiheään asutetun New Yorkin. Hän liikkuu parkourin sulavuudella ja syö kaikki tiellensä tulevat... omaksuen heidän fyysisen olemuksensa, muistonsa ja kykynsä.
PROTOTYPE 2: TERVETULOA NEW YORK ZEROON. Prototype®2 jatkaa alkuperäisen Prototype®-pelin väkivaltaista ja muotoa muuttavan aseen kokemusta. Virustartunta on tappanut kersantti James Hellerin perheen ja muuttanut hänet PROTOTYPEKSI. Sinun on uusien muotoa muuttavien voimien ja kykyjen avulla metsästettävä, tapettava ja syötävä tiesi läpi New York Zeron joutomaan kostaaksesi vastuussa olevalle miehelle: Alex Mercerille. Lataus sisältää ladattavan sisällön.'
1 Player
21GB Required HDD Space
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
© 2015 Activision Publishing, Inc. Activision and Prototype are registered trademarks of Activision Publishing, Inc. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.