Batman: Arkham Knight

1 1 27 81 28
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 9,95 €, PS+: 9,95 € — Release date: June 23, 2015

Description

Batman: Arkham Knight -pelissä, joka on räjähtävä lopetus Arkham-sarjaan, Gotham City kohtaa äärimmäisen uhan, mutta Batman on vannonut puolustavansa kaupunkia. Pakkaukseen sisältyy myös PlayStation® Exclusive Scarecrow Nightmare Missions, jossa Gotham joutuu Linnunpelättimen kauhumyrkyn uhriksi, mikä muuttaa kuuluisan kaupungin kieroksi, helvetilliseksi painajaiseksi.

1 pelaaja Vähintään 49 Gt tilaa DUALSHOCK®4-Värinätoiminto HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p


Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

BATMAN: ARKHAM KNIGHT software © 2015 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by Rocksteady Studios.BATMAN and all characters, their distinctive likenesses, and related elements are trademarks of DC Comics © 2015. All Rights Reserved.
WB GAMES LOGO, WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s15)

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

DLC

Comments