The Witcher 3: Wild Hunt Finland

1 2 8 68 31
Email me when the price drops 3
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 13

Price change history Price change history

Lowest price: 8,95 €, PS+: 8,95 €
Release date: May 19, 2015

Comments Comments

Description Description

Saatavilla myös The Witcher 3: Wild Hunt Game + Expansion Pass -paketissa.
The Witcher 3: Wild Hunt on tarinapainotteinen seuraavan sukupolven roolipeli, joka sijoittuu upeaan avoimeen universumiin täynnä tärkeitä päätöksiä ja niistä koituvia seuraamuksia. The Witcher -pelissä olet ammattilaishirviönmetsästäjä, jonka tehtävänä on löytää lapsi ennustuksesta. Valtava avoin maailma on pullollaan kauppakaupunkeja, vuoristosolia ja unohdettuja luolia, jotka ovat tutkittavanasi.
Tee elantosi tappamalla hirviöitä osaamuksella
Lapsuusiästä lähtien koulutetut noiturit omaavat yliluonnollisia taitoja ja voimia. He ovat epäluotettavia, mutta tuovat vastapainoa hirviöiden asuttamaan maailmaansa.
Tutki moraalitonta avointa fantasiamaailmaa
The Witcherin loputtomaan seikkailuun suunniteltu avoin maailma on uutta tasoa kooltaan, syvyydeltään ja monipuolisuudeltaan.
Etsi käsiisi ennustuksen lapsi
Tartu tärkeään tehtävään ja löydä ennustuksen lapsi, joka on avain maailman pelastukseen tai tuhoon.
1 pelaaja
Vähintään 35 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
The Witcher® is a trademark of CD PROJEKT S.A. The Witcher game © CD PROJEKT S.A. All rights reserved. The Witcher game is based on a novel by Andrzej Sapkowski. All other copyrights and trademarks are the property of their respective owners.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.