Omega Quintet

1 2 6 46 30
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 4,95 €, PS+: 3,45 € — Release date: May 6, 2015

Description

Tässä hybridi RPG / idoli simulointi, viisi epäjumalia käytellä Ääni aseita pimeät voimat maailmassa. Rakenna arsenaali hyökkäyksiä, saada yleisö pulssin kilpa poikkeuksellisten taitoja, ja sitten saada heidät jaloilleen kanssa suorituskyky!

1. Jokainen taistelu on suorituskykyä, joten antaa yleisölle, mitä he haluavat! Enter 'Concert Mode' ja saat Tehostaa teidän musiikista, sekä pystyä täyttää teidän Jännite mittari nopeammin suorittamaan erityisiä taitoja.
2. Muokkaa epäjumalia asut, asusteet, hiukset, ja enemmän! Mutta varo - hittejä vihollisia voi aiheuttaa 'Costume Break', joka vaarantaa niiden asuja ja altistaa ne enemmän vahinkoa!
3. Laula vihollisesi suoraan hautaan 'HARMONICS' järjestelmä! Luo tappava Super ketjut hyökkäyksiä, käyttäen kunkin idoli taito oikeassa pitääkseen kipua tulossa!
4. Luo esityksiä kivijumalistanne ja jakaa niitä! Choreograph jokainen rutiini ja käyttää PlayStation®4 Kamera hankkeen itsesi suorituskyky!

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: Englanti1 pelaaja
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p
PlayStation®Camera Yhteensopiva
PlayStation®Move-liikeohjain ja PlayStation®Eye-kamera valinnainen
PlayStation®Move-navigointiohjain tai langaton ohjain vaaditaan liikeohjausominaisuuksia varten.

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

©2015 IDEA FACTORY/COMPILE HEART. All rights reserved. Omega Quintet is a trademark of Idea Factory. Licensed to and published by Idea Factory International, Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

DLC

Comments