Bladestorm: Nightmare

1 4 5 36 9 all trophies
Buy at PSN for €38.96 PS+ €17.97
Lowest price: €12.95, PS+: €12.95
Release date: April 15, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

Sarjan uusin osa tuo viimeisimpiä tekniikoita ja runsaasti uusia elementtejä alkuperäiseen vuodelta 2007 peräisin olevaan BLADESTORM: The Hunderd Years' War -tarinaan.
Pelaajat pelaavat palkkasotureina ja johtavat monia eri ryhmätyyppejä ohjatakseen puolensa voittoon dynaamisesti kehittyvillä taistelukentillä.

Uuden lohikäärmeitä ja kyklooppeja sisältävän Nightmare-skenaarion lisäksi pelaajat voivat hallita jopa neljää yksikköä yhteensä 200 sotilaalla ja vaihtaa niitä vapaasti taistelukentällä strategioita toteuttaakseen. Ryhmät voidaan yhdistää myös armeijoiksi, jotka suorittavat voimakkaita massahyökkäyksiä. Pelissä on verkon yli pelattava moninpeli ja kattava hahmonluontitoiminto. Kaikki nämä uudet elementit yhdistyvät täysin uudeksi pelikokemukseksi.

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: Englanti1 pelaaja
Verkkopelaajat 2–2 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
Vähintään 33 Mt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

BLADESTORM: Nightmare ©2015 KOEI TECMO GAMES CO., LTD. BLADESTORM and the KOEI logo are registered trademarks of KOEI TECMO GAMES CO., LTD. The KT logo is a registered trademark of KOEI TECMO HOLDINGS CO., LTD. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.