Battlefield Hardline Standard Edition Finland


Buy at PSN for €19.95
Lowest price: €3.95, PS+: €3.95
Release date: March 19, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 1
Price change history

Yhteensopiva PlayStation®3:n kanssa.

Ole laki tai riko sitä Battlefield™ Hardline -pelissä. Tämä toiminnantäyteinen megahitti yhdistää Battlefieldista tutun intensiivisen yksinpelin sekä nykyaikaista tv-rikossarjaa muistuttavan tunteikkaan tarinan ja ympäristön.
Syvällisessä yksinpelikampanjassa olet nuori etsivä Nick Mendoza, joka lähtee pitkälle ja armottomalle kostoretkelle etsimään käsiinsä entiset kumppaninsa, jotka ovat kääntäneet selkänsä ja vaihtaneet puolta.
Moninpelissä jahtaat rikollisia, tyhjennät holveja ja pelastat panttivankeja uusissa poliisi ja rosvo -tyyppisissä pelitiloissa kuten Heist ja Rescue.


Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p
DUALSHOCK®3-värinätoiminto
Verkkotoiminnot
Verkkopeli 2-26 pelaajaa

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertaluontoinen maksu latausten käytöstä enintään kahdessa aktivoidussa, yhteensopivassa kotikonsolijärjestelmässä.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2015 Electronic Arts Inc. Battlefield, Battlefield Hardline, Frostbite ja DICE-logo ovat EA Digital Illusions CE AB:n tavaramerkkejä. EA, EA-logo, Visceral Games ja Visceral-logo ovat Electronic Arts Inc.:n ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä.

Information taken from the official site, with all rights reserved.