Saints Row IV: Re—Elected Finland

1 3 11 56 8 all trophies

Buy at PSN for €19.95
Lowest price: €4.95, PS+: €4.95
Release date: Jan. 23, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 7
Price change history

Saints Row IV: Re-Elected ei ole vain peli, vaan se on matkalippu hauskanpitoon. Loiki rakennusten yli, esitä lauluja, taistele sivuttain vierivässä 2D-räiskinnässä, paranna syöpä, pelasta joulupukki... luvassa on kaikki tämä ja muutakin, kun pelaat Saints Row IV: Re-Elected -peliä. Tämä erikoispaketti sisältää palkitun hittipelin Saints Row IV ja kaiken siihen julkaistun ladattavan sisällön.

Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

1 pelaaja
Verkkopelaajat 2–2 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
Vähintään 13 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Inc. © 2015 and published by Koch Media GmbH, Gewerbegebiet 1, 6604 Höfen, Austria. Deep Silver is a division of Koch Media GmbH. Developed by Deep Silver Volition, LLC. Saints
Row, Deep Silver and their respective logos are trademarks of Koch Media. Remastered by High Voltage Software, Inc. High Voltage and its respective logos are either registered trademarks
or trademarks of High Voltage Software, Inc. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.