Mxgp — The Official Motocross Videogame Compact Finland

−33%

Buy at PSN for €9.95
Lowest price: €4.95, PS+: €2.99
Release date: Jan. 14, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

MXGP COMPACT antaa sinulle tilaisuuden kokea virallisen motocrossin jännityksen! Sukella kisoihin, revittele ympäri rataa ja ota kaikista mestareista mittaa Motocross World Championship -sarjan parhaimmassa MXGP-luokassa. Kisaa kahdeksankertaisena maailmanmestarina Antonio Cairolina ja näytä mistä sinut on tehty. Iske radalle ja aja pyörälläsi voittoon – kisaa kaikilla virallisilla radoilla, jotka on mallinnettu ensimmäistä kertaa uskollisesti Motorcross-peliin. Ota pyörä täyteen komentoosi kahden sauvan ohjauksella: edistynyt pelifysiikka sallii pyörän ja kuskin toisistaan erillään olevan ohjauksen. Hyppää, puurra ja piiskaa pyörääsi! Kokemus on käsissäsi.

1 pelaaja
Verkkopelaajat 2–12 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
Vähintään 11 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

MXGP - The Official Motocross Videogame COMPACT 2014 Published and Developed by Milestone S.r.l. All rights reserved. Copyright © 2014 Youthstream - All rights reserved. © 2014 Milestone Srl – All rights reserved. Milestone is a registered trademark of Milestone Srl.

Information taken from the official site, with all rights reserved.