The Walking Dead: Season Two Finland

1 24 15 all trophies

Buy at PSN for €24.95
Lowest price: €5.95, PS+: €5.70
Release date: Oct. 31, 2014
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 2
Price change history

The Walking Dead: 2, jossa jatketaan nuoren Clementinen tarinaa, joka jäi orvoksi epäkuolleiden apokalypsissä. Jäätyään yksin hänen on ollut pakko oppia selviytymään hengissä hulluksi tulleessa maailmassa.

The Walking Deadin ykkösosan tapahtumista on kulunut kuukausia, ja Clementine etsii yhä turvapaikkaa. Mitä tavallinen lapsi voi tehdä pysyäkseen elossa, kun elävät ovat yhtä pahoja ja joskus pahempia kuin kuolleet?

Clementinen roolissa joudut vaikeisiin tilanteisiin ja ongelmiin, jotka koettelevat moraaliasi ja eloonjäämisvaistoasi. Päätöksesi ja toimintasi muuttavat pelin tarinaa tässä 2012 Vuoden pelin jatko-osassa.

• 1. kaudella ja 400 Daysissä tekemäsi päätökset vaikuttavat tarinaasi 2. kaudella

• Pelaa Clementinen roolissa orpotyttönä, joka joutui aikuistumaan nopeasti ympäröivän maailman vuoksi

• Tapaa uusia eloonjääneitä, tutki uusia paikkoja ja tee karmeita päätöksiä1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

©2014 Telltale, Inc. THE WALKING DEAD is TM and © 2014 Robert Kirkman, LLC. Based on the Comic Book by Robert Kirkman, Tony Moore and Charlie Adlard. Telltale, Telltale Games and the Telltale Games logo are trademarks of Telltale, Inc. All Rights Reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.