Agents Of Mayhem Finland

1 3 4 42 11 all trophies

Buy at PSN for €19.95
Lowest price: €7.95, PS+: €7.95
Release date: Aug. 18, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 1
Price change history

Agents of MAYHEM on Saints Row -pelisarjan luojien uusin kameranäkymässä esitetty avoimen maailman toimintapeli!
Agents of MAYHEM -pelissä suoritat operaatiota salamyhkäistä LEGION-superrikollisjärjestöä ja sen mysteerijohtajaa Morningstaria vastaan. Kaikki keinot ovat sallittuja. LEGION:in Ministry-jengit, seitsemän kuolemansynnin mukaan nimetyt väkevistä konnista kootut joukot, valtasivat maailman kaupungit Devil's Night -yön iskuissa. Söul on LEGION:in hullun tiedemiehen, Pride-jengin Doctor Babylonin ja häntä avustavien konnien aluetta.
Pelaat erilaisia superagentteja, joista jokaisella on oma ulkoasunsa, persoonallisuutensa, aseet ja taidot. Etsi LEGION:in agentit tutkimalla Söulia ja pysäytä heidän katala maailmanvalloitussuunnitelmansa.
MAYHEM:in agenteilla on lupa tehdä mitä ikinä haluavat, kunhan virasto vahvistuu ja onnistuu lopulta kukistamaan LEGION:in.

1 pelaaja
Vähintään 35 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official site, with all rights reserved.