Ark: Survival Evolved Season Pass Finland


Buy at PSN for €44.95
Lowest price: €20.22, PS+: €20.22
Release date: Sept. 1, 2017
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Säästä rahaa pelisisällöstä ostamalla Season Pass -passin. Sisältö voi ladata sen julkaisun jälkeen joko PlayStation®Storesta tai suoraa pelistä.

'Scorched Earth' omistajat voivat ostaa 'Complete Your ARK Season Pass'

ARK: Survival Evolved Season Pass tarjoaa pääsyn kolmeen valtavaan laajennuspakettiin - Scorched Earth (saatavana nyt) ja kaksi tulevaa laajennusta (tulevat syksyllä 2017 ja keväällä 2018). Haudutettu maa lisää uuteen aavikkomaailmaan 11 uutta luota, 50 uutta kohdetta ja uusi pomo. Tulevat laajennukset avautuvat tilillesi, kun ne julkaistaan, ja tarjoavat 300 + tuntia sisältöä, mukaan lukien uudet dinosaurukset, omat kartat ja ainutlaatuinen mekaniikka.

1-2 pelaajaa
Verkkopeli 2-64 pelaajaa
Vähintään 15 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Tekijänoikeus 2017 Studio Wildcard

Information taken from the official site, with all rights reserved.