Dishonored The Complete Collection Finland

Email me when the price drops 3
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 2

Price change history Price change history

Lowest price: 19,95 €, PS+: 19,95 €
Release date: Sept. 15, 2017

Comments Comments

Description Description

Hanki kaiken kattava Dishonored-kokemus Dishonored® The Complete Collectionilla. Sisältö:
• Dishonored® 2
• Dishonored®: Death of the Outsider ™
• Dishonored® Definitive Edition
• Imperial Assassin’s -paketti
Dishonored® 2
Astu yliluonnollisen salamurhaajan saappaisiin Dishonored® 2:ssa – Arkane Studiosin silmistä kuvatun toimintahitin ja yli 100 Game of the Year -palkintoa voittaneen Dishonored® in jatko-osassa. Valitse tiesi maailmassa, jossa mystiikka ja teollisuus kohtaavat.
Dishonored®: Death of the Outsider™
Arkane® Studiosilta saapuu Dishonored®: Death of the Outsider™, ensimmäinen itsenäinen seikkailu ylistetyssä Dishonored®-sarjassa. Ohjaa yliluonnollista ja pahamaineista salamurhaajaa Billie Lurkia kun hän tapaa mentorinsa Daudin toteuttaakseen kaikkien aikojen salamurhan.
Dishonored® Definitive Edition
Arkane Studiosin yli 100 Game of the Year -palkintoa voittanut Dishonored® ja sen kaikki lisäsisällöt saapuvat seuraavalle sukupolvelle Dishonored® Definitive Editionissa!
1080p
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
Dishonored®: Death of the Outsider™ © 2017 ZeniMax Media Inc. Developed in association with Arkane Studios. Dishonored, Arkane, Void Engine, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.