Morphite

1 7 8 9 all trophies
Buy at PSN for €14.95
Lowest price: €3.95, PS+: €3.95
Release date: Sept. 20, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Morphite sijoittuu etäiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunta asuttaa avaruuden kaukaisia kolkkia. Morphiten tarinan päähenkilö on Myrah Kale: nuori nainen, jonka elämässä tapahtuu äkkikäännös, kun yksinkertainen tehtävä muuttuu eeppiseksi tähtienväliseksi matkaksi, joka paljastaa hänen mysteerisen menneisyytensä ja yhteytensä himoittuun ainekseen, Morphiteen.Myrah matkaa avaruuden kaukaisimpiin paikkoihin ja tutkii kartoittamattomia, proseduaalisesti generoituja planeettoja, joista jokaista koristaa moninainen luonto ja sitä asuttavat eksoottiset lajit. Skannerinsa avulla Myrah myy biologista tietoa ostaakseen parannuksia alukseensa, pukuunsa ja aseeseensa.Myrahin aluksessa pelaajat ottavat osaa satunnaisiin mittelöihin reaaliaikaisessa avaruustaistelussa, käyvät kauppaa muiden avaruusmatkustajien kanssa ja navigoivat ulkoavaruudessa Morphiten helppokäyttöisellä Tähtikartta-ominaisuudella.

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: Englanti

1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

2017 Level 77 Pty Ltd

Information taken from the official site, with all rights reserved.