Battlefield 4

1 3 22 42 all trophies

Buy at PSN for €19.95
Lowest price: €4.95, PS+: €4.77
Release date: Nov. 29, 2013
Email me when the price drops 2
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 4
Price change history

Battlefield 4™ on genren määrittävä menestystoimintapeli, joka on rakennettu vain pelin ja kunnian rajan hämärtävistä hetkistä. Seuraavan sukupolven Frostbite™ 3 -pelimoottorin tehoa ja tarkkuutta hyödyntävä Battlefield 4 tarjoaa vertaansa vailla olevan autenttisen ja dramaattisen kokemuksen.

Vain Battlefieldissä räjäytät padon tukirakenteet, muutat pilvenpiirtäjän raunioiksi tai johdat laivastohyökkäystä tykkiveneestä. Battlefield antaa tehdä enemmän ja olla enemmän. Siinä voit hyödyntää vahvuuksiasi ja luoda omaa polkuasi voittoon.

Sen tunnusomaisen moninpelin lisäksi Battlefield 4 sisältää intensiivisen ja dramaattisen hahmokampanjan, joka alkaa tärkeiden amerikkalaisten evakuoinnista Shanghaista ja seuraa ryhmääsi, kun se yrittää taistella tiensä kotiin.

Se on vertaansa vailla. Uppoudu vain Battlefieldistä löytyvän täysimittaisen sodankäynnin kunniakkaaseen kaaokseen.

Pelaa samalla kun lataat -ominaisuuden käyttäminen tässä pelissä edellyttää, että ennen pelaamista ladataan 6.2 Gt

1 pelaaja
Verkkopelaajat 2–64 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

©2013 Electronic Arts Inc. Battlefield ja Battlefield 4 ovat EA Digital Illusions CE AB:n tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.
MINKÄ TAHANSA ASEEN TAI KULKUNEUVON ESIINTYMINEN TÄSSÄ PELISSÄ EI OLE OSOITUS YHTEYDESTÄ MIHINKÄÄN ASEIDEN TAI KULKUNEUVOJEN VALMISTAJAAN TAI TÄHÄN LIITTYVÄSTÄ SPONSOROIMISESTA TAI TUKEMISESTA.

Information taken from the official site, with all rights reserved.