Light Tracer VR

Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 2,95 €, PS+: 2,95 € — Release date: Sept. 27, 2017

Description Description

PlayStation®VR ei ole tarkoitettu alle 12-vuotiaille lapsille.
PlayStation®VR ja PlayStation®Camera vaaditaan.
Light Tracer on VR-tasohyppely-pulmapeli, jossa pelaaja on jumalallinen olento, jonka tulee johdattaa epätoivoinen prinsessa valtavan Bellbatis tornin huipulle. Käytä käsiäsi johdattaaksesi prinsessan joko vihollisten ja esteiden läpi tai liiku vapaasti ympäri pelimaailmaa ja ole sen kanssa vuorovaikutuksessa.
OMINAISUUDET:
– Uuusi genre uudelle laitteelle, uudenlainen ja luova tuotos suositussa genressä, joka avaa uudenlaisen pelikokemuksen, joka on täysin selkeä heti, kun pelaaja alkaa käyttämään PSVR:ää.
–8 lukua, 8 maailmaa: Gravity Worldista Mechanica Worldiin, prinsessan liu’uttamisesta jäisiä portaita alas Angelic Cityyn.
–Klassisesta tasohyppelystä mystisiin pulmiin ja päävihollistaisteluihin, jotka testaavat sekä reaktionopeuttasi että ajatuksenkulkusi nopeutta.
–Käytä PlayStation®Move-ohjainta napataksesi maailmasta kiinni ja liikkuaksesi vapaasti ympäriinsä. Joskus ratkaisu vaarallisen vastustajan tai mystisen pulman päihittämiseen piilee vain näkökulman vaihtamisessa!
1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-liikeohjain ja PlayStation®Camera vaadittu.
Tämän tuotteen pelaamiseen tarvitaan PlayStaton®VR ja PlayStation®Camera
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
©2012-2017 OASIS GAMES LIMITED. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments