Factotum 90

Buy at PSN for €5.95
Lowest price: €4.95, PS+: €4.95
Release date: Oct. 3, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Olet syvässä tilassa ja jotain törmäsi alukseen. Pääteho on offline-tilassa ja olet loukussa. Onneksi sinulla on pääsy tähän päätelaitteeseen. Se on vähän vanha, mutta näillä kahdella robotteilla ja hienolla ajattelulla voit ehkä palauttaa verkon verkkoon ja säästää päivän. Ohjaa kaksi Walker robota ja palapelissä läpi 30 tasoa palauttaa teho, aktivoi elämän tuki ja ratkaise mysteeri törmäyksen.

PS4™ / PS Vita

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
PS4: Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
PS Vita: Kertamaksu enintään kolmeen aktivoituun ja yhteensopivaan kannettavaan konsolijärjestelmään lataamiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

2015 TACS Games
2017 Poppy Works

Information taken from the official site, with all rights reserved.