Realms Of Ancient War Finland

1 2 9 all trophies

Buy at PSN for €9.95
Lowest price: €2.95, PS+: €2.95
Release date: Sept. 19, 2012
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Ota hallintaasi voimakas Soturi, synkkä Velho tai viekas Varas ja heittäydy toimintatäytteiseen mahtiseikkailuun! R.A.W. on räjähdysherkkä hakkaa-ja-sivalla-peli (toiminta-/roolipeli), joka johdattaa sinut yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa useiden monimuotoisten ja muuttuvien tasojen läpi, vaarallisia petoja ja toimintaa unohtamatta!

Ansaitse kokemusta väkivaltaisista taisteluista, ryöstä aseita ja taikaesineitä vihollisesi ruumiilta ja kehitä sankarisi voimia! Opi uusia taitoja ja entistä tuhoisampia loitsuja, joista jotkin aiheuttavat oikein opittuna suunnatonta tuhoa ja hävittävät vihollisiasi tusinakaupalla! Ota hallintaasi voimakkaimpien vihollistesi keho ja kylvä kaaosta ja tuhoa suoraan vihollisesi armeijan sydämessä!

Paikallisessa yhteistyö-pelitilassa voit kutsua ystäväsi mukaan seikkailuusi. Koordinointi ja yhteistyö on välttämätöntä, jos haluatte tuhota ylivoimaiset vihollisenne!

Lataa kokoversiopäivitys, jos olet jo ladannut kokeiluversion.

1-2 pelaajaa
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p
DUALSHOCK®3-värinätoiminto
Verkkotoiminnot

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

©2012 Focus Home Interactive. Developed by Wizarbox and published by Focus Home Interactive. Focus, Focus Home Interactive and their logos are trademarks or registered trademarks of Focus Home Interactive. RAW, Realms of Ancient War, Wizarbox and their logos are trademarks or registered trademarks of Wizarbox. All other logos, trademarks or registered trademarks belong to their respective owner. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.