Saints Row 2 discount


Buy at PSN for €4.95
Lowest price: €4.95, PS+: €4.95
Release date: Sept. 21, 2011
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

PS3™ Essentials - The Best of PlayStation®3

Yhteensopiva PlayStation®3:n kanssa.

Saints Row 2 tarjoaa aidosti vapaata pelaamista avoimessa peliympäristössä. Ohjaa juuri mieleistäsi pelihahmoa tismalleen haluamallasi tavalla suositun Saints Row -pelin jatko-osassa!
Loputtomat muokkausvaihtoehdot, yhteistyönä tai toisia pelaajia vastaan pelattavat moninpelit, messevät taistelut ja tiukat ajoneuvot ovat vain muutamia niistä ominaisuuksista, joiden ansiosta Saints Row 2 -pelin avoin pelimaailma on huikea elämys. Luo juuri mieleisesi pelihahmo.
Ajoneuvoja voi muokata mielensä mukaan aivan kuten sankarin asuntoakin. Pelin yhteistyöpeli on integroitu saumattomaksi osaksi peliä (esim. toinen ajaa, toinen ampuu). Koe rajuja taisteluja ja ihastele upeita ajoneuvoja, kuten lentokoneita, helikoptereita, moottoripyöriä, veneitä ja autoja, jotka kaikki odottavat ohjaajaansa ja joita voi käyttää aseina. Kaiken lisäksi Stilwater on nyt yli 50 % aiempaa suurempi: tarjolla on yli 40 tehtävää sekä uusia lisäpuuhasteluja, aseita, ajoneuvoja, asuntoja ja kaupunginosia.

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: Englanti, Ranska, Italia, Saksa, Espanja, Tanska, Hollanti, Ruotsi

1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p
DUALSHOCK®3-värinätoiminto
Verkkopeli 2-2 pelaajaa

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertaluontoinen maksu latausten käytöstä enintään kahdessa aktivoidussa, yhteensopivassa kotikonsolijärjestelmässä.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2008 THQ Inc. GameSpy and the “Powered by GameSpy” design are trademarks of GameSpy Industries, Inc. All rights reserved. Developed by Volition, Inc. Saints Row 2, Volition, Inc., THQ and their respective logos are trademarks and/or registered trademarks of THQ Inc. All Rights Reserved. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

Information taken from the official site, with all rights reserved.