Spintires: Mudrunner Finland

1 1 3 54 all trophies

Buy at PSN for €34.95
Lowest price: €12.95, PS+: €12.95
Release date: Oct. 31, 2017
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Spintires: MudRunner on miljoonia myyneen Spintires-pelin huippuversio, joka on ensimmäistä kertaa saatavilla konsolille. Peli istuttaa pelaajan upeiden maastoajoneuvojen rattiin seikkailemaan haastavissa maisemissa vain kartta ja kompassi apunaan!

Tässä edeltäjäänsä verrattuna valtavassa päivityksessä on täysin uusi, alkuperäiset 5 karttaa sisältävä avoin pelimaailma, täysin uudistetut grafiikat, uusi haastetila ja 9 uutta karttaa, 13 uutta ajoneuvoa ja muita monipuolisia parannuksia.

Aja 19 tehokkaalla maastoajoneuvolla, joilla on kaikilla omat ominaisuutensa ja varusteensa. Suorita tehtäviä ääriolosuhteissa villeissä ja kesyttämättömissä ympäristöissä, joissa vuorokaudenajat vaihtuvat dynaamisesti. Selviydy mutaisista reiteistä, raivoavista joista ja muista esteistä, jotka reagoivat pelin kehittyneen fysiikkamoottorin myötä realistisesti ajoneuvoosi.

Pelaa yksin tai yhdessä enintään kolmen muun pelaajan kanssa kartta, kompassi ja ajotaitosi apunasi.

1 pelaaja
Verkkopelaajat 2–4 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2017 MudRunner: a Spintires game. Developed by Saber Interactive and published by Focus Home Interactive. Spintires is a registered trademark of Oovee™ Ltd © 2017 Oovee™ Ltd. MudRunner is a trademark of Saber Interactive Inc. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.