Mudrunner Finland

1 1 3 54
Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 12,95 €, PS+: 12,95 €
Release date: Oct. 31, 2017

Comments Comments

Description Description

MudRunner on äärimmäinen maastoajokokemus, ja nyt sen saa ensimmäistä kertaa pelikonsoleihin. Peli nostaa pelaajan uskomattomien maastokulkuneuvojen kuskin penkille ja haastaa hänet hakeutumaan Siperian äärimmäisen maaston halki pelkästään kartan ja kompassin avulla!
Aja 19 tehokkaalla maastoajoneuvolla, joilla on kaikilla omat ominaisuutensa ja varusteensa. Suorita tehtäviä ääriolosuhteissa villeissä ja kesyttämättömissä ympäristöissä, joissa vuorokaudenajat vaihtuvat dynaamisesti. Selviydy mutaisista reiteistä, raivoavista joista ja muista esteistä, jotka reagoivat pelin kehittyneen fysiikkamoottorin myötä realistisesti ajoneuvoosi.
Pelaa yksin tai yhdessä enintään kolmen muun pelaajan kanssa kartta, kompassi ja ajotaitosi apunasi.
1 pelaaja
Verkkopelaajat 2–4 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
© 2017 MudRunner. A game developed by Saber Interactive and published by Focus Home Interactive. MudRunner is a trademark of Saber Interactive Inc. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.