Ben 10

1 3 11 24 16 all trophies
Buy at PSN for €29.95
Lowest price: €11.95, PS+: €11.95
Release date: Nov. 10, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Aika olla sankari!
Megapahikset ja heidän ilkeät, koko maailmaa uhkaavat suunnitelmansa pysäyttävät Benin, Gwenin ja Max-isoisän roadtripin Rust Bucketissa.

Olet Ben Tennyson, ja tehtävänäsi on pelastaa maailma. Peittoa Benin pahimmat viholliset: Zombozo, Queen Bee ja Weatherheadit. Avaa Benin eri alienmuodot ja muuntaudu kymmeneksi eri alieniksi. Käytä jokaisen alienin tehokkaita taisteluliikkeitä – sisältäen eri supertaidot – peitotaksesi viholliset musertavilla komboilla. Ratkaise pulmat käyttäen alieneiden ainutlaatuisia ominaisuuksia ja käy läpi koko tarina kolmessa eri episodissa.

Sankarina oleminen voi välillä olla rankkaa... mutta se on myös hauskaa!

1 pelaaja
Vähintään 3 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Ben 10 © 2017 Cartoon Network
Software © 2017 Outright Games

BEN 10, CARTOON NETWORK, the logos, and all related characters and elements are trademarks of and © Cartoon Network. (s17).

Developed by Torus Games Pty Ltd.
Torus Games and its related trademarks and logos
are property of Torus Games Pty Ltd. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.