Outcast — Second Contact

1 4 11 24 all trophies
Buy at PSN for €44.95
Lowest price: €14.95, PS+: €14.95
Release date: Dec. 8, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Outcast – Second Contact on uusi versio Outcast-kulttiklassikosta, joka oli ensimmäinen avoimen maailman 3D-videopeli sekä modernin toimintaseikkailujen lajityypin pioneeri.

Olet kokenut eliittisotilas Cutter Slade, joka lähetetään muukalaisplaneetalle suorittamaan epätoivoista tehtävää. Tutki upeaa, tiedettä ja taikuutta sekoittavaa maailmaa, löydä eksoottisia alkuperäiskaupunkeja, kohtaa hurjia vihollisia ja yritä oppia edistyneen sivilisaation salaisuudet. Tee oikeita valintoja tässä elävässä maailmassa ja sen ekosysteemissä, sillä näiden kahden universumin kohtalot riippuvat onnistumisestasi.

- Yli 50 tuntia kestävä elokuvallinen sci-fi-peliseikkailu.
- Upeita taisteluita kehittyvällä asearsenaalilla.
- Täysi vapaus elävässä ja valtavassa avoimessa maailmassa.

1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-navigointiohjain tai langaton ohjain valinnainen.

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

©2017 Published by Bigben Interactive and developed by Appeal.

Information taken from the official site, with all rights reserved.