Release date
March 23, 2018
A Way Out
PS4
€29.95

A Way Out


Pre-order in PSN for €29.95
Lowest price: €29.95, PS+: €29.95
Release date: March 23, 2018
Email me when the price drops 1
When the game will be cheaper, we will send you email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Ennakkotilaa - Valitön maksu vaaditaan


Brothers – A Tale of Two Sons -pelin luojilta tulee A Way Out, puhtaasti yhteistyöseikkailupeli, jossa pelaat toisena kahdesta vangista, jotka ovat rohkealla pakomatkalla vankilasta.
Jännittävänä vankilapakona alkava tarina muuttuu nopeasti ennakoimattomaksi tunteelliseksi seikkailuksi, jollaista et ole ennen nähnyt.
A Way Out on kokemus, jota on pelattava kahdella pelaajalla. Kumpikin pelaaja ohjaa toista päähahmoista, jotka ovat Leo ja Vincent ja jotka ovat vastentahtoisesti yhdistäneet voimansa paetakseen vankilasta ja saadakseen vapautensa.
Yhdessä tutkitte luottamuksen ja seurauksen käsitteitä, kun löydätte tekemienne valintojen seuraukset edestänne.
Pelaa koko kokemus ystäviesi kanssa ilmaiseksi käyttämällä ystäväpassin ilmaisen kokeilun ominaisuutta.

Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

Lisätietoja ennakkotilauksista ja niiden perumisesta on Sony Entertainment Networkin palveluehdoissa/käyttösopimuksessa. Automaattinen lataus edellyttää, että Automaattinen sisäänkirjaus ja Automaattinen sisäänkirjautuminen ovat käytössä PS4™-järjestelmässä.

1-2 pelaajaa
Verkkopelaajat 1–2 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
Vähintään 24 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

TÄHÄN LIITTYY EHTOJA JA RAJOITUKSIA. LISÄTIETOJA ON OSOITTEESSA WWW.EA.COM/GAMES/A-WAY-OUT/DISCLAIMERS. TÄMÄ TUOTE ON AINOASTAAN MONINPELI. VERKKOPELAAMISEEN VAADITAAN INTERNET-YHTEYS, EA-TILI JA YKSI VERKOSSA OLEVA YSTÄVÄ. PAIKALLISEEN PELAAMISEEN TARVITAAN EA-TILI JA KAKSI PELAAJAA. SINUN ON OLTAVA YLI 15-VUOTIAS LUODAKSESI EA-TILIN.

Information taken from the official site, with all rights reserved.