Horizon Chase Turbo

1 4 11 22 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: 11,95 €, PS+: 9,95 € — Release date: June 7, 2018

Description

KUNNIANOSOITUS VANHOILLE AUTOPELEILLE
Horizon Chase Turbo -autopeli on saanut inspiraatiota 80- ja 90-luvun huippupeleistä, kuten Out Runista, Top Gearista ja Rushista. Se luo vanhoista peleistä muistuttavan arcade-tyyppisen pelitunnelman täynnä nopeutta ja hauskanpitoa.

SOHVAMONINPELI ON PALANNUT
Horizon Chase Turbon kaikkia pelitiloja voi pelata jaetulla ruudulla, joten voit taas pelata kavereidesi kanssa samalla sohvalla koko yön.

16-BITTISET GRAFIIKAT UUDISTETUSSA MUODOSSA
Horizon Chase Turbolla on retrosydän modernissa kehossa. Pääset nauttimaan upeista maisemista, katselemaan auringonlaskuja sekä ajelemaan sateessa, lumessa, hiekkamyrkyissä tai jopa tulivuoren purkausten lähellä.

BARRY LEITCH, LEGENDA
Horizon Chase Turbossa on Barry Leitchin säveltämä musiikki. Hän on säveltänyt musiikit moniin vanhoihin autopeleihin, kuten Lotus Turbo Challengeen, Top Geariin ja Rushiin.

1-4 pelaajaa
Vähintään 400 Mt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2018 Aquiris Game Studio. Kaikki oikeudet pidätetään.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments