Minecraft: Story Mode — Season Pass Deluxe

Buy at PSN for €34.95
Lowest price: €9.95, PS+: €9.95
Release date: April 5, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Säästä rahaa pelisisällöstä ostamalla Season Pass -passin. Sisältö voi ladata sen julkaisun jälkeen joko PlayStation®Storesta tai suoraa pelistä.

Osta Minecraft: Story Mode - kausikortti Deluxe saada kaikki jaksot sisällytetään standardin kausikortti (Episodes 1-5, nyt saatavilla) ja Adventure Pass (Episodes 6-8 kun ne ovat ladattavissa), tässä episodimainen sarjassa asettaa maailmassa Minecraft.

Pelaa mies-tai naissankarina nimeltä 'Jesse' ja lähde vaaralliseen seikkailuun Ylämaailman, Netherin ja Äären poikki ja vieläkin kauemmaksi. Kunnioitat ystävinesi legendaarista Order of the Stonea: Warrioria, Redstone-insinööriä, Grieferiä ja Arkkitehtia, jotka surmasivat Ender Dragonin. Etsiessään soturi Gabrielia EnderConissa saat ystävinesi selville, että jotain on vialla... jotain kauheaa. Kauhu riistäytyy valloilleen, ja joudut lähtemään etsimään Order of the Stonea pelastaaksesi maailmasi tuholta.

Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

1 pelaaja
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

©2015-16 Telltale, Inc. Telltale, Telltale Games, the Telltale Games logo are trademarks and/or registered trademarks of Telltale, Inc. All rights reserved. © 2015-16 Mojang AB and Mojang Synergies AB. MINECRAFT is a trademark or registered trademark of Mojang Synergies AB.

Information taken from the official site, with all rights reserved.