1. Finland
  2. PlayStation 4
  3. Wordherd
PS4

Wordherd

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
 I already have this game
Price change history (PlayStation Store)
Lowest price: 2,97 € , PS+: 2,07 € — Release date: Aug. 12, 2020
Description
Jotta voisit pelata tätä peliä PS5-konsolilla, järjestelmäsi saattaa vaatia päivityksen käyttöjärjestelmän uusimpaan versioon. Vaikka tämä peli on pelattavissa PS5-konsolilla, jotkin sen PS4-konsolilla saatavilla olevat ominaisuudet saattavat puuttua. Katso lisätietoja osoitteessa PlayStation.com/bc.
Pidä tauko Mian kanssa ja unohda päivittäinen raadanta rennon pelin ja mukaansatempaavan sanaleikin avulla. Raivaa tiesi yksinkertaisista epätavallisiin ja vaikeaselkoisiin sanoihin tässä loistavassa ja mutkikkaassa sanojen löytämiseen perustuvassa pulmapelissä.


Auta Miaa kutsumaan kadonneet eläimet kotiin ennen yön saapumista etsimällä sanoja, jotka kiertyvät ja kääntyvät ympäri lautaa. Pelissä on yli 170 000 sanaa ja 90 000 määritelmää, joten opit varmasti moderneja, esoteerisiä ja koomisia merkityksiä yrittäessäsi keksiä paremaan sanan kuin pisin, harvinaisin ja eniten pisteitä saanut sanasi. Jokaisessa kolmessa pelityypissä on 90 tasoa sanojen löytämiseen perustuvaa eläinten pelastustehtävää. Mia auttaa sinua näkemiensä sanojen, sanojen osien tai vain sanojen pituuden kanssa. Hän tekee aina parhaansa auttaakseen sinua, mutta kun hänellä ei ole sanoja, olet yksin...Offline-yksinpeli
PS4-peliä voi ohjata PS Vita ‑järjestelmällä
Offline-pelaaminen käytössä


Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.

Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.

Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.

Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.