Medic Night Hunter Skin —Paketti

for Evolve

Buy at PSN for €4.95
Lowest price: €4.95, PS+: €4.95
Release date: June 9, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Medic Night Hunter Skin -paketti sisältää uuden kattauksen aseskinejä jokaiselle Medic-hahmolle: Val, Lazarus ja Caira. Osta paketti ja säästä! Tämä paketti sisältää 3 skiniä yksittäiskappalehintoihin nähden alennettuun hintaan. Samoja skinejä on mahdollista ostaa kahteen kertaan, paketin kautta ja erikseen. Tarkista omistamasi skinit pelistä. Tästä sisällöstä ei ole mahdollista saada hyvityksiä.


HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Computer Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Computer Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

Information taken from the official site, with all rights reserved.