EA Sports FIFA 17 Standard Edition Finland

1 3 8 34
Email me when the price drops 1
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: 14,95 €, PS+: 14,95 €
Release date: Oct. 4, 2016

Comments Comments

Description Description

Tästä EA Sports -sarjasta on olemassa uudempi julkaisu. Suosittelemme tutustumaan uusimpaan julkaisuun ja sen kaikkiin peliominaisuuksiin.
Hanki FIFA 17 Standard Edition nyt!
Frostbite-pelimoottoria käyttävä FIFA 17 muuttaa tavan, jolla pelaat, kilpailet ja olet yhteydessä peliin tunteiden tasolla.
FIFA 17 vie sinut autenttisiin jalkapallokokemuksiin hyödyntämällä uuden pelimoottorin tarkkuutta. Se esittelee sinulle jalkapalloilijat täynnä syvyyttä ja tunnetta ja vie sinut vain pelissä käytettävissä oleviin aivan uusiin maailmoihin. Kattavat innovaatiot pelaajien ajattelemisessa ja liikkumisessa, fyysisessä vuorovaikutuksessa vastustajien kanssa ja hyökkäyksessä antavat sinun hallita jokaista kentällä viettämääsi hetkeä.
Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja
1-4 pelaajaa
Verkkopelaajat 2–22 - Verkkomoninpelin pelaamiseen pelin kokoversiossa tarvitaan PlayStation®Plus-jäsenyys
Vähintään 44 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
Etäkäyttöä Tuetaan
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.
Tähän liittyy ehtoja ja rajoituksia. Lisätietoja on osoitteessa https://www.easports.com/fifa/game-and-offer-disclaimers.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.