PS4
€14.95
4.57 / 5.0 (219)

metacritic

Keep Talking and Nobody Explodes


Email me when the price drops I have this game
Released: Oct. 13, 2016

PS4™ game play for Keep Talking and Nobody Explodes:

Yksi pelaajista on ansassa virtuaalihuoneessa aikapommin kanssa. Se on tehtävä vaarattomaksi. Muut pelaajat ovat 'asiantuntijoita', jotka opastavat pommin purkamista tulkitsemalla purkuoppaasta löytyviä tietoja. Matkassa on kuitenkin mutka: asiantuntijat eivät näe pommia, joten heidän on selitettävä asia sanallisesti – ja vauhdilla!

Erät ovat nopeatempoisia, kiihkeän jännittäviä, joskus kajahtaneitakin – ja miltei aina äänekkäitä. Kaikilla on oma osansa esittävänään riippumatta siitä, tekevätkö he pommia vaarattomaksi virtuaalitodellisuudessa vai tulkitsevatko he pomminpurkuoppaan tietoja!

Voit katsoa opasta TV-ruudullasi tai osoitteessa www.bombmanual.com

Vain paikallinen moninpeli. 2-4 pelaajaa vaaditaan.

Huom.! Keep Talking and Nobody Explodes on toistaiseksi saatavilla ainoastaan englanniksi. Pelaaminen vaatii luetun ymmärtämistä englannin kielessä.

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: EnglantiVähintään 37 Mt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-navigointiohjain tai langaton ohjain vaaditaan liikeohjausominaisuuksia varten.
Tämän tuotteen pelaamiseen tarvitaan PlayStaton®VR ja PlayStation®Camera

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2015-2016 Steel Crate Games, Inc. All rights reserved. Steel Crate Games, Keep Talking and Nobody Explodes, and the Keep Talking and Nobody Explodes logo are all trademarks and/or registered trademarks of Steel Crate Games, Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.


Please leave a review about the game: