Keep Talking And Nobody Explodes


Buy at PSN for €14.95
Lowest price: €6.95, PS+: €6.95
Release date: Oct. 13, 2016
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Yksi pelaajista on ansassa virtuaalihuoneessa aikapommin kanssa. Se on tehtävä vaarattomaksi. Muut pelaajat ovat 'asiantuntijoita', jotka opastavat pommin purkamista tulkitsemalla purkuoppaasta löytyviä tietoja. Matkassa on kuitenkin mutka: asiantuntijat eivät näe pommia, joten heidän on selitettävä asia sanallisesti – ja vauhdilla!

Erät ovat nopeatempoisia, kiihkeän jännittäviä, joskus kajahtaneitakin – ja miltei aina äänekkäitä. Kaikilla on oma osansa esittävänään riippumatta siitä, tekevätkö he pommia vaarattomaksi virtuaalitodellisuudessa vai tulkitsevatko he pomminpurkuoppaan tietoja!

Voit katsoa opasta TV-ruudullasi tai osoitteessa www.bombmanual.com

Vain paikallinen moninpeli. 2-4 pelaajaa vaaditaan.

Huom.! Keep Talking and Nobody Explodes on toistaiseksi saatavilla ainoastaan englanniksi. Pelaaminen vaatii luetun ymmärtämistä englannin kielessä.

Tuote tukee seuraavia kieliä: pelin puhe: EnglantiVähintään 37 Mt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-navigointiohjain tai langaton ohjain vaaditaan liikeohjausominaisuuksia varten.
Tämän tuotteen pelaamiseen tarvitaan PlayStaton®VR ja PlayStation®Camera

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

© 2015-2016 Steel Crate Games, Inc. All rights reserved. Steel Crate Games, Keep Talking and Nobody Explodes, and the Keep Talking and Nobody Explodes logo are all trademarks and/or registered trademarks of Steel Crate Games, Inc.

Information taken from the official site, with all rights reserved.