Super Dungeon Bros

1 6 12 9 all trophies
Buy at PSN for €6.95
Lowest price: €6.95, PS+: €6.95
Release date: Nov. 1, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Lähde jumalilta saamallesi seikkailulle ja ota hevisankarit Axl, Lars, Freddie ja Ozzie mukaasi – koe Super Dungeon Bros: nopeatempoinen, toimintapainotteinen, rockteemainen luolarymistely! Pelaa yksin tai jopa neljän ystäväsi kanssa yhteistyönä paikallisesti tai verkossa ja tutki Rökheimin syvimmätkin sopukat etsiessäsi eeppisiä saaliita, epäkuolleiden laumoja ja tarunomaisia, kadonneita rocktähtiä! Koe tehokkaat aseet ja totaalinen tuhovoima tai uhmaa pirullisia pulmia ja armottomia ansoja, jotka tekevät vaivatta selvää niin vihollisista kuin sankareistakin. Viskaa ystäväsi kaukaisille kielekkeille ja etäisille ansalaukaisimille, paiskaa veljesi lähestyvien hyökkääjien sekaan tai hyödynnä kumppanitaktiikat ja murskaa vastustajasi veljesvoimin! Jos kaipaat todellista haastetta, testaa kykysi päivittäisluolissa tai kokeile sitäkin häijympiä viikoittaisluolia ja kapua maailmanlaajuisten pistetilastojen kärkeen.

Pidä kuitenkin yksi asia aina mielessäsi: Bros Before Foes!

Vaihtoehtoisia pelin sisäisiä ostoja

1-4 pelaajaa
Verkkopeli 2-4 pelaajaa
Vähintään 3 Gt tilaa
DUALSHOCK®4-Värinätoiminto
HDTV:n näyttöresoluutio: 720p,1080i,1080p

Tämän tuotteen lataamista koskevat PlayStation Networkin palveluehdot ja ohjelman käyttöehdot, sekä mahdolliset lisäehdot. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä lataa tätä tuotetta. Lisätietoja on palveluehdoissa.
Kertalisenssimaksu useisiin PS4-järjestelmiin lataamiseksi. Kirjautuminen PlayStation Network-verkkoon ei ole tarpeen tämän käyttämiseksi ensisijaisessa PS4:ssä, mutta on tarpeen muissa PS4-järjestelmissä käyttämiseksi.
Lue kohdasta Terveysvaroitukset tärkeitä terveyteen liittyviä tietoja ennen kuin käytät tätä tuotetta.
Kirjasto-ohjelmat © Sony Interactive Entertainment Inc., lisensoitu yksinoikeudella Sony Interactive Entertainment Europelle. Käyttö on ohjelmiston käyttöehtojen alaista, täysimittaiset käyttöoikeudet ovat osoitteessa eu.playstation.com/legal.

©2016 React Games. Developed by React Games. Licensed to and published by Wired Productions Ltd. React Games, Super Dungeon Bros and the Super Dungeon Bros logo are trademarks of React Games. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.