We Sing Nederland

1 3 5 39 all trophies

Buy at PSN for €29.99
Lowest price: €5.99, PS+: €5.99
Release date: Dec. 1, 2016
Email me when the price drops 1
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 1
Price change history

We Sing brengt de bekroonde party-ervaring naar je woonkamer. Zing samen of tegen 10 vrienden tegelijk, of ga solo om het online klassement te veroveren en de ster te worden die je altijd al had moeten zijn!
Gebruik je smartphone om met de GRATIS We Sing Mic®-app te spelen, of verbind een compatibele USB-microfoon voor een authentieke studio-ervaring.

- Verbind tot vier USB-microfoons en download de gratis We Sing Mic-app (beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten) om met maximaal acht vrienden tegelijk te spelen
- Zing met vrienden of verover het online klassement in je eentje en groei uit tot een ster
- Met zes speltypes, waaronder de We Sing-modus om samen te zingen en punten te scoren, en de Sing-Off-modus om het tegen anderen op te nemen
- Zing mee met je favoriete artiesten of beleef een echte karaoke-ervaring met de originele instrumentele opnames
- Verander je console in een muziekzender en bekijk de videoclips voor alle nummers in de Jukebox-modus

In-game aankoop optioneel

1-10 spelers
Minimaal 1GB
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2016 We Sing Productions. Published by THQ Nordic, produced by Wired Productions and developed by Le Cortex. The We Sing name and logo are registered trademarks of We Sing Company AB. All music, artwork and artist names are copyrights of their respective owners. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.