The Fall

Buy at PSN for €9.99
Lowest price: €2.99, PS+: €2.99
Release date: July 14, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

Beleef het eerste verhaal in een ongelooflijke trilogie! The Fall is recentelijk door Giant Bomb uitgeroepen tot Game of the Year for Best Story. The Fall is een unieke combinatie van adventures, puzzelspellen en zijwaarts scrollende actie, gebundeld door een duister en sfeervol verhaal.

Kruip in de huid van ARID, de kunstmatige intelligentie in een hightech gevechtstenue. Het programma van ARID wordt geactiveerd na een crash op een onbekende planeet. De menselijke piloot in het gevechtstenue is bewusteloos, en het is ARIDs plicht om hem koste wat kost te beschermen! Terwijl ze de verwrongen en vijandige omgeving verkent om medische hulp te vinden voordat het te laat is, wordt ARID door de gebeurtenissen op deze planeet gedwongen om na te denken over haar eigen protocollen.Tijdens de reis om haar piloot te redden begint ARID uiteindelijk haar eigen regels in twijfel te trekken.

1 speler
Minimaal 390MB
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2015 Over The Moon Games Inc.

Information taken from the official site, with all rights reserved.