Prototype Biohazard—Bundel Nederland

1 4 10 26 7 all trophies

Buy at PSN for €49.99
Lowest price: €12.99, PS+: €12.99
Release date: July 22, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game 1
Price change history

'De bundel is inclusief Prototype® en Prototype®2 met DLC! PROTOTYPE: Ontdek wat er voorbij de evolutie mogelijk is. Kruip in de huid van Alex Mercer, een genetisch aangepaste man die van gedaante kan veranderen. Hij kan zich niets meer van zijn verleden herinneren en raast door het overbevolkte New York City, waarbij hij alles en iedereen die hem voor de voeten loopt, tot zich neemt. Hij neemt hun identiteit aan en krijgt daarbij ook hun herinneringen en krachten.
PROTOTYPE 2: WELKOM IN NEW YORK ZERO. Prototype®2 borduurt voort op de ongeëvenaarde slachting van de eerste Prototype® waarin je van gedaante kunt veranderen. Het gezin van Sgt James Heller is omgekomen bij een virusuitbraak en zelf is hij in een PROTOTYPE veranderd. Nu je van gedaante kunt veranderen, moet je op vijanden jagen, ze doden en hun identiteit overnemen in het besmette niemandsland van New York Zero. Je zweert wraak en jaagt op de man die verantwoordelijk is: Alex Mercer. De download is inclusief DLC.


1 Player
21GB Required HDD Space

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2015 Activision Publishing, Inc. Activision and Prototype are registered trademarks of Activision Publishing, Inc. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.