Torquel

The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.

Price change history

Lowest price: € 2,99, PS+: € 2,99 — Release date: Aug. 10, 2015

Description

Volle kracht vooruit! Hoed op! Rol, tuimel en zet je uit om langs magma, hoge muren en talloze andere obstakels te komen in dit puzzelspel.

TorqueL is een uniek 2D ‘rol’ en ‘uitzet’ platform/actie/puzzelspel. Het bevat in totaal 50 kamers en 7 basisroutes.

Kun jij ze allemaal vinden?

Met dit Cross-Buy-product mag je zowel de PS4™ system- als de “PS Vita” system-versie downloaden.

1-Player
10MB Minimum Save Size
HD Video Output 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
PS4™: Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
PS Vita: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 3 geactiveerde compatibele draagbare consolesystemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2013-2014 FullPowerSideAttack.com All Rights Reserved. / Music © 2014 sanodg [Nobuyoshi Sano] © Active Gaming Media Inc. All Rights Reserved.

PLAYISM, the PLAYISM logo and other related images are registered trademarks of Active Gaming Media Inc.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments