Minecraft Fallout—Mashup Nederland


Buy at PSN for €5.99
Lowest price: €5.99, PS+: €5.99
Release date: Dec. 21, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
Функция доступна зарегистрированным пользователям.
I have this game
Price change history

Welkom in de woestenij! Vier de Fallout®-serie in Minecraft door deze kluis te kraken met 44 unieke skins, textures, mobs met nieuwe skins, een speciale post-apocalyptische kaart, originele Fallout-soundtrackcompilatie en een interface geïnspireerd door Pip-boy.

1-8 spelers
Netwerkspelers 2-8 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
PAL HD 720p,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

'© 2015 Mojang AB and Mojang Synergies AB. MINECRAFT is a trademark or registered trademark of Mojang Synergies AB.

©2016 Bethesda Softworks, a ZeniMax Media company. All Rights Reserved.'

Information taken from the official site, with all rights reserved.