Extreme Exorcism

1 3 9 all trophies
Buy at PSN for €12.99
Lowest price: €9.74, PS+: Free
Release date: Sept. 23, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

Geschikt voor PlayStation®3.

Kruip in de huid van Mae Barrons: een Extreme Exorcist met extreme maatregelen. Mensen doen een beroep op haar bovennatuurlijke vaardigheden als het niemand anders lukt om geesten in een spookhuis te verjagen.
Maar dit zijn geen gemiddelde klopgeesten. Aan het einde van elke ronde verschijnt er een geest die elke beweging van de speler uit de vorige ronde nabootst. Hoe langer je overleeft, hoe extremer het spel wordt.
Verdelg non-stop geesten in 10 angstaanjagende kamers van het spookhuis: elke kamer herbergt zijn eigen helse gevaren. Trotseer de wind op het balkon en het vuur in de keuken, en overleef zo lang mogelijk.
Met een duivelse lokale multiplayer: je kunt coöp- of deathmatch-modi spelen met maximaal 3 vrienden, en er zijn 50 unieke uitdagingen die zelfs de dapperste Extreme Exorcist op de proef zullen stellen.

1-4 spelers
Minimaal 2MB
PAL HD 720p, 1080i, 1080p
DUALSHOCK®3
Netwerkfuncties

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Een eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde compatibele gamesystemen voor thuisgebruik.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Extreme Exorcism © 2015 Golden Ruby Games LLC. Published by Ripstone Ltd and developed by Golden Ruby Games. 'Extreme Exorcism' is a trademark of Golden Ruby Games LLC. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.