Extreme Exorcism

Buy at PSN for €5.99
Lowest price: €3.49, PS+: Free
Release date: Oct. 12, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Extreme Exorcism is een paranormaal platformspel waarin elke beweging die je maakt je later zal achtervolgen.
Kruip in de huid van Mae Barrons: een Extreme Exorcist met extreme maatregelen. Mensen doen een beroep op haar bovennatuurlijke vaardigheden als het niemand anders lukt om geesten in een spookhuis te verjagen.
Maar dit zijn geen gemiddelde klopgeesten. Aan het einde van elke ronde verschijnt er een geest die elke beweging van de speler uit de vorige ronde nabootst. Hoe langer je overleeft, hoe extremer het spel wordt.
Met een duivelse lokale multiplayer: je kunt coöp- of deathmatch-modi spelen met maximaal 3 vrienden, en er zijn 50 unieke uitdagingen die zelfs de dapperste Extreme Exorcist op de proef zullen stellen.
Met dit Cross-Buy-product mag je zowel de PlayStation®4- als de PlayStation®3-versie downloaden.

Met dit Cross-Buy-product mag je zowel de PlayStation®4- als de PlayStation®3-versie downloaden.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
PS4™: Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
PS3™: Eenmalige vergoeding voor het gebruik van downloads op maximaal 2 geactiveerde PS3™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Extreme Exorcism © 2015 Golden Ruby Games LLC. Published by Ripstone Ltd and developed by Golden Ruby Games. 'Extreme Exorcism' is a trademark of Golden Ruby Games LLC. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.