Blazblue Chronophantasma Extend

1 2 10 38 30 all trophies
Buy at PSN for €19.99
Lowest price: €6.99, PS+: €5.99
Release date: Oct. 23, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 1
Price change history

BlazBlue Chronophantasma Extend is het definitieve deel in de bekende 2D-vechtspellenfranchise van ARC SYSTEM WORKS. Chronophantasma Extend biedt heel wat nieuws, waaronder de speelbare Celica A. Mercury en de herintroductie van Lambda in het vechtersaanbod. In de uitgebreide story mode maak je mee hoe The Rat, Determination en Collision zich respectievelijk op Bullet, Kagura en Kokonoe focussen. Daarnaast is er de gloednieuwe story mode Remix Heart Garden, die gaat over de gebeurtenissen van Remix Heart. In de online-standen kunnen spelers nu 'My Room' creëren, een virtuele kamer die kan worden ingericht met decoraties en meubels die met in-game valuta zijn gekocht. Dankzij een verbeterd online-netwerksysteem kan elke lobby nu plaats bieden aan 64 spelers. BlazBlue Chronophantasma Extend bevat ook de downloadbare content van BlazBlue Chronophantasma.


In-game aankoop optioneel

1-2 spelers
Netwerkspelers 2-64 - Voor de volledige game heb je een PlayStation®Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer
Minimaal 16GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
PAL HD 720p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©ARC SYSTEM WORKS Published by PQUBE LIMITED

Information taken from the official site, with all rights reserved.