Twisted Metal: Black

Buy at PSN for €3.99 €9.99
Lowest price: €2.99, PS+: €2.99
Release date: Dec. 5, 2015
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Neem plaats achter het stuur en doe mee aan een dodelijke wedstrijd op wielen in Twisted Metal: Black™, de klassieke autowedstrijd waarin verschillende vreselijke voertuigen vechten in allerlei interactieve, extreme arena's.

Deze PlayStation®2-klassieker ziet er in HD op PlayStation®4 prachtig uit en biedt volledige ondersteuning voor trofeeën, plus Share Play, Remote Play, activiteitenfeeds en ondersteuning voor een tweede scherm voor gamehandleidingen bij PlayStation®Vita of de PlayStation®App.

Deze titel was oorspronkelijk een originele PlayStation®2-game die is omgezet voor PlayStation®4 en biedt geen ondersteuning voor PlayStation®2-randapparatuur. Daarom kan het soms gebeuren dat de game zich anders gedraagt dan het origineel en zijn sommige features mogelijk niet beschikbaar.

PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

© 2001 - 2015 Sony Computer Entertainment America LLC. Twisted Metal: Black is a registered trademark of Sony Computer Entertainment America LLC.

Information taken from the official site, with all rights reserved.