Grim Legends: The Forsaken Bride

1 6 11 6 9
Email me when the price drops
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game

Price change history Price change history

Lowest price: € 3,99, PS+: € 3,99 — Release date: Feb. 28, 2017

Description Description

In de schaduw van een oud woud, diep in een mistige vallei, ligt het afgelegen dorpje Ravenbrook. De inwoners zijn er blij en gezellig, maar ook behoedzaam door hun bijgeloof. Ze hebben het dorp met ontelbaar veel spreuken omringd om de kwade geesten op afstand te houden, want aan de andere kant van het woud ligt een gat waar geen eind aan lijkt te komen: de Abyss (de Afgrond).
De mensen uit Ravenbrook zijn er als de dood voor...
1 speler
Minimaal 2GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
2017 Artifex Mundi

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments