Horizon Zero Dawn

1 2 6 49 42
Email me when the price drops 57
The site works 24/7 thanks to advertising
Please consider supporting us by disabling AdBlock.
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game 77

Price change history Price change history

Lowest price: € 19,99, PS+: € 15,99 — Release date: March 1, 2017

Description Description

De wereld is niet meer van ons
Bekijk de wereld door de ogen van Aloy, een vrouw die sinds haar geboorte wordt gemeden door haar stam. Ze beleeft een avontuur waarin ze de grootste geheimen van een grijs verleden probeert te ontrafelen. Neem het op tegen oorlogvoerende stammen en angstaanjagende, gemechaniseerde wezens in een prachtige wereld waarin de mensheid op de rand van de afgrond staat.
Maak jacht op roofdieren, koppel primitieve uitrusting aan geavanceerde technologie en verken de gigantische, gevaarlijke wereld om je heen.
1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p
Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.
Horizon Zero Dawn™ ©2017 Sony Interactive Entertainment Europe. Published by Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Guerrilla. “Horizon Zero Dawn” is a trademark of Sony Interactive Entertainment Europe. All rights reserved.

Information taken from the official PSN site, with all rights reserved.

Comments Comments