Unearthing Mars

PSVR
Buy at PSN for €14.99
Lowest price: €4.99, PS+: €4.99
Release date: March 7, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Unearthing Mars is een meeslepende virtual reality-belevenis met ongeveer 2 uur aan interactieve content.
Mars... de menselijke obsessie met deze mysterieuze buurplaneet staat op het punt om vervuld te worden.
Het ruimtevliegdekschip Sentra is in een baan om Mars beland, met de opdracht om de overblijfselen van de vermiste verkenningssatteliet Phobos te bergen. In plaats daarvan ontdekt de bemanning de mogelijke overblijfselen van een eeuwenoude beschaving.
Jij, de tweede piloot, komt oog in oog met een onverwachte zandstorm en besluit met de commandant de missie voort te zetten en een landing op het oppervlak van Mars te maken.

Unearthing Mars bevat meerdere uren aan unieke en uiteenlopende gameplay-ervaringen, van het laten landen van een schip temidden van een zandstorm tot het besturen van een Mars-rover.
Van het oplossen van puzzels tot schieten in eerstepersoonsperspectief... in deze game krijg je te maken met uitdagingen uit een verscheidenheid aan game-genres.

1 speler
Minimaal 10GB
PAL HD 720p,1080i,1080p
PlayStation®Move-bewegingscontroller en PlayStation®Eye-camera vereist.
PlayStation®VR en PlayStation®Camera zijn vereist voor gebruik van dit product

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Copyright© 2017 Winking Entertainment Corp.

Information taken from the official site, with all rights reserved.