Nightmares From The Deep 2: The Siren's Call

Buy at PSN for €14.99
Lowest price: €4.99, PS+: €4.99
Release date: March 28, 2017
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Als Sarah Black, de curator van het Caraïbische Zeemuseum, een pakje krijgt van een mysterieuze afzender, wordt ze onbewust meegesleept in een eeuwenoud conflict. Het pakje bevat een artefact dat direct ongure types aantrekt die het willen stelen, wat ook gebeurt. Sarah kan niet geloven dat ze alweer tegen haar wil in een diepzeenachtmerrie terechtkomt.

1 speler
Minimaal 2GB
DUALSHOCK®4 Vibratie Functie
Ondersteuning Voor Remote-Play
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

2017 Artifex Mundi

Information taken from the official site, with all rights reserved.