Alien Shooter

1 4 7 all trophies
Buy at PSN for €7.99
Lowest price: €1.99, PS+: €1.99
Release date: Jan. 8, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Sinistere hordes bloeddorstige aliens hebben onze wereld geïnfiltreerd! Kruip in de huid van een soldaat en ga naar een geheime militaire laboratorium om deze invasie te beëindigen! U zult een ragtag arsenaal tot je beschikking, alles, van pistolen tot met machinegeweren en hoog kaliber blasters hebben. Hou je ogen open: je weet nooit wat er te wachten om de hoek ...

In-game aankoop optioneel

1 speler
PAL HD 720p,1080i,1080p

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Information taken from the official site, with all rights reserved.