Puzzle Bundle

Buy at PSN for €9.99
Lowest price: €3.99, PS+: €3.99
Release date: Jan. 15, 2016
Email me when the price drops
When the price drops, we will send you an email
This feature is available for all registered users.
I have this game
Price change history

Deze bundel bevat twee bekroonde puzzelspellen: Q.U.B.E: Director's Cut is een breinbrekend first-person puzzelspel. Met gebruik van speciale hightech handschoenen manipuleer je de wereld om je heen – bruggen bouwen, muren verplaatsen, nieuwe paden openen - om naar het hart van een geheimzinnige reuzenkubus te reizen die richting de Aarde raast om hem op tijd te stoppen voordat al het leven op onze planeet wordt verwoest!
Unmechanical: Extended is een bekroond platform/puzzelspel dat geliefd is bij tal van spelers over de hele wereld en nu naar de PlayStation®4 komt met een gloednieuw 'Extended' hoofdstuk dat zelfs nog meer puzzels en raadsels bevat. Durf jij het aan?


PS4

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.
Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4™-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4™ is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4™-systemen.
Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.
Bibliotheekprogramma's ©Sony Computer Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Computer Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

©2014 Grip Digital, sro. All rights reserved.
©2011 Toxic Games, LTD . All Rights Reserved.
© 2014 Teotl Studios. All rights reserved.
© 2014 Talawa Games. All rights reserved.

Information taken from the official site, with all rights reserved.